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March 20, 2014

Prosciutto & Shrimp Quiche


The warm days of March have brought with them an inalienable will of meals that can be enjoyed with pleasure and that, therefore , one wants to be tasty, easy and appetizing. Quiches fit into this category, and this one in particular , that mixes flavors of land and sea , will certainly be a great solution for the weekend ahead , and that includes an array of equally appetizing movies!

Ingredients:

  • onion
  • chili
  • extra virgin olive oil
  • 4 eggs
  • 1 cottage cheese
  • 1 Greek yogurt 
  • pink pepper
  • white pepper
  • blend of spices
  • parsley
  • coriander
  • prosciutto
  • shrimp
  • 1 sheet of puff pastry [ love the Lidl ]

Boil the shrimp in water , salt and chili to taste and peel them . Reserve . In a frying pan caramelize the onion in extra virgin olive oil and a pinch of salt . In a bowl whisk the eggs together with theGreek yogurt and the cottage cheese , adding the peppers , a pinch of parsley and coriander . Line a tart mold with a sheet of puff pastry , score the bottom with a fork and firstly place the caramelized onions and then pour the dough over it. Cut the prosciutto into small squares and add them to the dough. Finally ,  distribute the shrimps
evenly. Take to a preheated oven at 180 ° until golden brown [about 25m ].



Os dias amenos de março têm trazido consigo uma vontade inalienável de refeições que podem ser desfrutadas com lazer e que, por isso, se querem saborosas, fáceis e apetecíveis. As quiches estão nesta categoria e esta, que mistura sabores da terra e do mar, será certemente uma ótima solução para o fim de semana que se avizinha e que contempla uma panóplia de filmes igualmente apetecíveis!

Ingredientes:
  • cebola
  • malaguetas
  • azeite virgem extra
  • 4 ovos
  • 1 queijo fresco
  • 1 iogurte grego
  • pimenta rosa
  • pimenta branca
  • mistura de especiarias
  • salsa 
  • coentros
  • presunto
  • camarão
  • 1 folha de massa folhada [adoro as do Lidl]
Coza os camarões em água, sal e malaguetas a gosto e descasque-os. Reserve. Numa sertã caramelize a cebola em azeite virgem extra e uma pitada de sal. Numa taça bata os ovos juntamente com o iogurte grego e o queijo fresco, adicionando as pimentas, uma pitada de salsa e de coentros. Forre uma tarteira com uma folha de massa folhada, pique o fundo com um garfo e coloque primeiramente a cebola caramelizada e, depois, verta o preparado anterior por cima. Corte presunto aos cubinhos e disponha sobre o preparado. finalmente, distribua uniformemente os camarões. Leve a forno pré-aquecido a 180 º até alourar [cerca de 25m].















9 comments:

  1. Tasty! I think I'll cook this. Nice post! xx http://lacedresseseverywhere.blogspot.com.es/

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  2. Hey, honey! Thanks for comment, but I'm your follower already a long time!
    Have a good day!

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  3. I love anything with shrimp in it. Yummy!

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  4. ...oh at lasts omething that fit to me!
    I love quiches!

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  5. From when I was a child, I always loved quiches, though I never tasted them with shrimps, will be really curious to try it now, it looks so delicious and divine! Hugs my dear Aida!

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  6. Ficou mesmo apetitosa, óptima sugestão para um petisco ou refeição rápida!

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  7. It looks really yummy!:)
    http://seraphinalikesbeauty.blogspot.de

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  8. Além de linda tem um aspecto super delicioso
    A fatia esta muito tentadora
    bj

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  9. Adoro quiches. Confesso que é daquela coisas que mal chega a Primavera e eu já começo looooogoooo a babar por mil e uma quiches, sendo que a minha preferida de sempre é a de frango e espinafres. Mas hoje estou com vontade de comer uma de espargos e alho francês!!
    http://bloglairdutemps.blogspot.pt/

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